Ce este lemnul compozit

Terasele (decking) lemn compozit WoodPlast sunt un material inovator si ecologic. Lemnul compozit, cu o combinatie de lemn 70% si plastic 30%, beneficiaza de avantajul ambelor materiale si ofera aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Spre deosebire de terasele lemnoase clasice lemnul compozit necesita o intetinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit.
Lemnul compozit este un produs nou in Europa si este prezent pe piata Europeana doar recent, in ultimii 7-8 ani. In USA lemnul compozit are o "istorie" mai veche de 15-20 ani. In anul 2003 Uniunea Europeana prin Directiva 2003/2/EC a restrictionat vanzarea lemnului tratat cu biocide toxice omului, precum arsenatul de cupru, deschizand astfel drumul materialelor ecologice printre care si lemnul compozit (plastifiat) wpc.
Beneficii
Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Profilele din lemn compozit nu produc aschii si nu crapa. Deasemenea desi profilele compozite de-a lungul timpului isi modifica usor culoarea ca orice produs lemons, modificarea nu este asa de evidenta ca cea a lemnului clasic.
Raport Cost-Calitate
Terasele din lemn compozit sunt mai costisitoare decat lemnul tratat dar pe parcursul vietii va vor economisi multe costuri de intretinere si timpul dvs pretios, devenind astfel pentru dvs mult mai avantajoase decat lemnul traditional.
Ecologic
Terasele din lemn compozit WoodPlast sunt produse in principal din materie prima reciclata de buna calitate incluzand faina de lemn si plastic, de aici rezultand un material modern si prietenos mediului inconjurator. WoodPlast este un produs dezvoltat de firma noastra care foloseste cele mai noi tehnologii de productie si bazate pe ultimele descoperiri in materie de aditivi pentru lemn compozit. Produsele sunt testate in laborator pentru a asigura clientilor nostrii un produs de nivel inalt, prietenos cu mediul, sigur si durabil.terase compozite    WPC    wood polymer composite    wood plastic composite    case    piscine    decking    compozit    decking    pardoseli    outdoor decking    pardoseli exterior    terase case    terase lemn    case cu terase    amenajari curti si gradini    lemn compozit