Despre noi

Raficon Trade SRL este un producator roman de mase plastice care activeaza in domeniu din anul 2001. Initial, compania si-a dezvoltat activitatile in domeniul productiei de ambalaje industriale orientandu-si seviciile catre anumite sectoare precum minerit, agricultura, industria chimica (www.raficon.ro). Cu un management modern si produse de calitate, Raficon Trade SRL face deja parte din familia Europeana a producatorilor FIBCS (FLEXIBLE INTERMEDIATE BULK CONTAINERS) si a devenit in 9 ani de activitate un important exportator de ambalaje industriale (bulk bags) in Europa si USA, cunoscut de numeroase firme din bransa sa de activitate.
In prezent

Incepand cu anul 2011 Raficon Trade SRL a investit in doua noi capacitati de productie care au devenit functionale la inceputul lui 2012. In februarie 2012, in colaborare cu o companie germana, compania a introdus pe piata din Romania WOODPLAST, un produs inovator in domeniul materialelor de constructii. Terasele compozite din lemn plastifiat WPC reprezinta o fericita imbinare a caracteristicilor lemnului cu plasticul. Durabile si aspectuoase profilele pentru terase sunt o alternativa fericita la lemnul traditional. Incepand cu luna aprilie compania va inaugura si o capacitate de productie prin rotoformare devenind activa in productia de capacitati de stocare precum rezervoare, tancuri de apa, tomberoane de gunoi, fose septice.

terase compozite    WPC    wood polymer composite    wood plastic composite    case    piscine    decking    compozit    decking    pardoseli    outdoor decking    pardoseli exterior    terase case    terase lemn    case cu terase    amenajari curti si gradini    lemn compozit